Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan szedhetnék fel pár...

Hogyan szedhetnék fel pár kilót? Nagyon vékony vagyok.

Figyelt kérdés

Már 14 éves korom óta kb ugyan annyi a súlyom, általában 47-48 kg szoktam lenni, (most 18 éves vagyok) és a testem szinte semmit sem változott. A melleim nem nagyon nőttek,és csak 1kicsit magasodtam. A súlyom most lement 44 kg-ra :s

Mondjuk most hagytam abba a fogamzásgátló szedését (yasminelle) ,lehet h a miatt ment le annyira a súlyom?

1ébként nagyons sokat eszek, vagy 6szor 1nap, és nem össze vissza. Néhány napja anyum bevitt a korházba h kivizsgáljanak, vettek vért meg minden és az eredmények tökéletesek. Teljesen egészséges vagyok. Mi lehet a gond?

Az én koromban a lányok mind meghíznak, megmellesednek, én miért vagyok kivétel??? :(

2009. márc. 10. 14:50
 1/3 A kérdező kommentje:
Még vmi, ma vettem 1doboz protein port. Az vajon segíthet pár kg felszedésében? Nem lesz semmilyen mellékhatása? (doki ajánlotta..)
2009. márc. 10. 14:53
 2/3 anonim ***** válasza:
A protein port nem ismerem, de ha a doki ajánlotta akkor biztos nem lehet rossz. Vitamin! Én pl. a Lenkei alapvitamintól híztam 4 kilót. De pl. a Béres csepp sem rossz, attól állandóan éhes voltam. Ja, és egyél sok banánt! Tesóm hasmenéses vírusfertőzés alatt állandóan (és csak) banánt evett, és nemhogy fogyott volna, hanem hízott is. Ja, és a mozgás is fontos. Azt nem mondom, hogy gyúrjál lány létedre, de pl. az aerobic jó lehet, vagy amit szívesen csinálsz.
2009. márc. 10. 15:04
 3/3 anonim ***** válasza:
egyél sok tésztát, kenyeret, csokit és minden olyan dolgot amit egy fogyókúrásnak tiltanak!:) egyébként én is ilyen alkat voltam 3-4 éve, legnagyobb súlyom 50 kilo volt, akármennyit ettem ne hiztam! de miutan allergiás vagyok rengeteg szteroidos injekciot kaptam, amitől feljött 10 kilo és amitől most épp megválni próbálok! szóval vannak ezek a testépitős szerek, hááát én azt igazából nem ajánlanám, esetleg nagyon kis mértékben és akkor dolgozd ki magad(fuss,ússz,biciklizz). de egyébként lehet hiába eszel olya dolgokat amitől meghizhatnál, ha örökölted az alkatod!
2009. márc. 14. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!