Létezhet-e olyan, hogy kajafüggőség? Ha igen hogyan szoktassam le magam róla?
Ha nem létezik, akkor is le szeretnék róla szokni.
Borzalmas, mikor utólag visszanézve látom magam, ahogy előpakolom az összes-féle kaját a hűtőből, amíg van, addig eszem, majd még egy kis nasi is, és ezt képes vagyok napjában többször.... Jóllakottság érzetem szinte már nincs, korlátok nincsenek, még csak rosszul sem leszek.
Nem vagyok kövér, mert még rendszeresen mozgok, de fölöslegem azért sok van (BMI felső határa).Ez így nem állapot, mi van, ha egyszer valamiért abba kell hagynom a mozgást, hogy fogok kinézni?
Anyám, és az ő anyukája is kövér.... Rettenetesen. Nem akarok ugyanitt kikötni!
Milyen ételeket eszek? MINDENT megeszek... abban biztos vagyok, hogy lelki okai is lehetnek, meg hogy pótcselekvés, de az a baj, hogy kisiskolás korom óta habzsolok, és nem tudom, mivel lehetne még pótolni...
Valamivel talán, ha lekötöm magam, de nem tudom, mi köthetne le, hogy ne lehessen közben enni :S
Nem is mondanám magam annyira édességközpontúnak...
A nasi lehet két-három szendvics is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!