Nőhet az étvágyam a Proenzi 3-tól?
Figyelt kérdés
Életmódot váltottam 2 hónapja, fogytam 16 kg-t, mellette tornázom napi 40 percet. Elkezdtek fájni a térdeim, nagyon, a háziorvos Proenzi 3-at javasolt szedni, 5 napja szedem, de az utóbbi két napban alig győzöm be magamat étellel, kívánok mindent, kívánom az édességet, amit eddig nem, semmi problémám nem volt a "diéta" alatt ezzel. Nem bírok jól lakni, vagyis mindig éhes vagyok, eddig nem volt ez sem...
Ti nem tapasztaltatok ilyesmit? Hagyjam abba, talán ettől van ez a féktelen étvágy, vagy nem lehet ez az oka?
2011. ápr. 16. 19:49
1/5 anonim válasza:
Nekem a Dona gyógyszertől indult el a hizás, a Proenzi jött be. Lehet, hogy Neked meg épp erre reagál igy a szervezeted.
Például az Proenzi 3+ már nem birom szedni.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy leírtad a tapasztalatod, más valaki?
2011. ápr. 16. 21:54
4/5 anonim válasza:
Valószínűnek tartom hogy C-vitaminból hiányod alakult ki, mert ez okozhat étvágy növekedést, próbálj meg legalább 1000mg C-vitamint szedni naponta, és elmúlik az éhség érzet.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, a c-vitamin szedését kipróbálom...
2011. ápr. 20. 11:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!