Szűntelen bélgáz szelelés oka?
Ma napközben csak sárgaborsó főzeléket ettem füstölt hússal, majd délután házi sütésű kalácsot. Kora esti óráktól kezdődően folyamatosan tart még most is a bélgáz felszabadulás, kb fél percenkénti gyakorisággal, rendkívül büdös szag kíséretében. A hasamban egyfolytában érzem a "buborékozást". Melyik lehet ezek közül a kaják közül a "tettes", ill. hogy lehet megelőzni ezen állapot bekövetkezését, ha ilyen ételeket eszek?
40, N 166 cm 81 kg
Előző 3 vagyok.:) Minden hüvelyes növény ezt műveli az emberrel (bab, borsó, stb), nem tudom, mennyit ettél belőle. De biztos nem a házi kalács a bűnös!:)
A bab, borsó elkészítésére vannak fortélyok, hogy hogy kell csinálni, hogy ezt elkerülje az ember. Nézz utána! De ne aggódj, mindenkivel volt már ilyen. Ezért vigyázz, otthon töltött napon egyél ilyeneket.
Teljesen normális jelenség az, ha ebédre sárgaborsót ettél és estére rád jön a fingós időszak, ha büdös az jót jelent.
Amit a fingás ellen lehet tenni(ha zavar) az az, hogy elmész egyet biciklizni, futni egy 20 - 40 percre, de ne előzgess ha nem szeretnéd, hogy megharagudjanak rád az emberek.
Jó fingást mind azoknak akik megijednek a fingástól!
TIPP: ha nagyon büdöset akartok fingani akkor sárgaborsó és arra egyetek pirított-sós földimogyorót, kibírhatatlan büdös fing lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!