Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A felsoroltak közül mi okozhat...

A felsoroltak közül mi okozhat hasmenést? (ld. Lent)

Figyelt kérdés

Fehérjedús étrendet kezdtem, de folyton megy a hasam. Étrendemben a következő dolgok azok, amit nem fogyasztottam eddig napi rendszerességgel, de most naponta eszem:

-tojás

-tej

-joghurt

-sonka

próbáltam egyenként kizárni ezeket, de a hasmenés nem marad abba.

Nem olyan hasmenés, mintha beteg lennék. Nem vagyok rosszul, nem fáj a hasam. De napi 6-7x van híg, világos színű székletem. (bocs ha undi kicsit, de nem tudom számítanak e a részletek)

2011. márc. 30. 19:32
 1/1 anonim ***** válasza:
Talán a tej és a joghurt,a tojás inkább puffadást a sonka meg talán teltségérzetet okozhat(ha házi).Lehet tejérzékenység vagy a joghurtban ezek az élőflorák kicsit besegitettek a székletlányulásban.Gondolom nem is sok olyat eszel ami miatt kemény lehetne(pl.szénhidrátot).Ajánlom kis mellékesnek az étcsokit,mert az még ugymond egészségesnek is mondhato és megfogja a nem vírusos székletet.
2011. márc. 30. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!