Székrekedésem van egy gyógyszer mellékhatásából kifolyólag. Már az aranyerem is kijött tegnap, mit tudok csinálni?
Sziasztok, 20 éves vagyok, kb. 14 éves korom óta kijön néha az aranyerem, de eddig csak annyi volt, hogy egy kicsit kidudorodott, de nem fájt, kivéve egyszer.
2 hete szedek egy gyógyszert, és tegnap eszembe jutott, hogy kb. 2 hete nem volt nagydolgom. Azért nem tűnt fel, mert amúgy is csak 3-6 naponta szoktam kakilni. Nem, nincs semmi betegségem, kivizsgáltak és azt mondták, hogy egyszerűen ilyen az anyagcserém.
Szóval nem fájt a hasam meg semmi, csak gáznak éreztem, hogy ilyen rég voltam Wc-n, úgyhogy megpróbálkoztam a dologgal. Természetesen kijött az aranyerem, de annyira, mint még soha. Tegnap ülni is alig bírtam, este pedig elaludni, mert annyira fájt. Ma már annyira nem fáj, de érzem, hogy még nem ment vissza, meg eléggé szúr.
Szóval mit tudok csinálni, mitől lenne lazább a székletem? És milyen aranyér-kenőcs van, mit kérjek a patikában?
Köszönöm a válaszokat!
Oké, köszi! Egyébként megvettem délután, daráltam is belőle. :)
Mondták, hogy igyak utána, mert megduzzad és ha nem iszok, csak rosszabb lesz. Meg vettem kenőcsöt is, remélem gyorsan kikúrálom magam. :)
Egyébként elég változó, hogy mikor mennyit iszok, van, hogy csak fél litert, van, hogy 2,5-et. De átlagban olyan 1,5 azért megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!