Be fog ez állni valaha is?
szoval sosem volt tul kecsegtetö az emésztésem és a székletem de tini koromban nemfoglalkoztam vele aztán ugy egy éve beállt tökéletesen ora pontosan minden nap....aztán egy fél éve totálisan elromlott minden...ehetek akármennyi gyümölcsöt fügét szilvát narancsot almát stb....semmi hatás reggelente megiszok majdnem fél liter meleg vizet semmi....a biotékában már totál értetlenül állnak felettem mert körülbelül 20 féle dolgot probáltam már ki amik vagy hatnak egy ideig van semeddigsem....és már azon gondolkodom hogy elmegyek orvoshoz de félek annak tükrözés lenne a vége
Ja és szedtem rostot is mindenfélét alma rostot vmilyen korpát buzafüvet lennmagot és egyszerüen nemhatnak rám
multkor savanyu káposztára ittam meleg tejet halottnak a csok.....már kezdek teljesen kikészülni
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!