Ezeknek az alábbi dolgoknak lehet köze ahhoz, hogy egy ideje evészavaraim voltak/vannak?
igen ez annak a következménye.
én is voltam anorexiás.és tényleg álj le ezekkel a dolgokkal mert nagyon tönkre teszi a szervezeted.lelkileg és fizikailag is.
Ne bizonygasd magadnak,hogy nem tud segíteni,mert tud,ha hagyod.
Mérlegelj: milyen életet akarsz magadnak? Egy olyat,amiben megvonod a testedtől-lelkedtől azt,ami jár neki? Egy olyat,amiben szenvedsz,csak azért mert nem látod magad úgy,ahogyan látnod kéne? Vagy boldog,kiegyensúlyozottat?
Hidd el,hogy segít. De ez benned dől el. Ha Te nem indulsz el,akkor ebben fogsz stagnálni. Ne makacskodj,ne fogadd el a helyzetet és ne törődj bele. Állj fel,szedd magad össze,és indulj neki,egyszer,kétszer,háromszor,ötször,százszor,ezerszer! Jó,tudom,a sok idegen kívülálló mondhat bármit... de nyilván nem viccből mondjuk. Nem az én feladatom Téged rávezetni arra,hogy amit magaddal művelsz,az egy baromság. Neked van lehetőséged arra,hogy jobb legyen,másnak nem biztos. Ne büntesd magad...hanem szedd magad össze,és nézz szembe ezzel,ha kell,keress addig segítséget,míg nem találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!