A sok gyomorsav okozhatja, hogy égő érzés van a mellkasomban?
Figyelt kérdés
Tavaly voltam kardiológián,semmi bajt nem találtak a szivemnél.De sok a gyomorsavam,és azt mondták,attól érzem úgy,mintha szorítana a mellkasom.Lehetséges?2011. márc. 17. 12:40
1/10 anonim válasza:
igen, a sok gyomorsav mellé van valószínű még egy refluxod is (gastro-oesophagealis reflux betegség), lefekvés előtt legalább 2 órával legyen az utolsó étkezésed, s menj el egy gastroenterológushoz
gyógyulást kívánok
2/10 öregvarázsló válasza:
Szerintem is ez a visszaáramló gyomorsavtól van.Időszakosan nálam is előfordul. A szegycsont fölötti résznél érzem. Engem meg is szokott köhögtetni. Ekkor 2-3x a kifeszített mellkasomra ütök és enyhül a nyomás.
3/10 A kérdező kommentje:
És mik azok az ételek,amiket kerüljek?
2011. márc. 17. 13:30
4/10 A kérdező kommentje:
Használ valamelyik savlekötő nektek?Én már egy jó párat próbáltam,de semmi eredménye.
2011. márc. 17. 13:56
5/10 öregvarázsló válasza:
Én gyógyszertári szódabikarbónát használok.
Ha szárazbablevest eszek, nem iszom sört.A kettő együtt számomra rossz.
Amúgy meg figyeld meg az étkezéseidet és meg fogod találni Neked mi az ami fokozott gyomorsavat okoz.
6/10 anonim válasza:
a mellkasba nem de a gyomorba inkább mennyel orvoshoz !!!
7/10 A kérdező kommentje:
Hát,én nem tudom.Már 3 dokinál voltam,és a szívemmel minden oké.De én mégis félek.
2011. márc. 18. 11:32
8/10 anonim válasza:
Jól írta az első,nagy valószinűséggel refluxos vagy próbáld ki a controlc control tablettát és igyál salvusvizet.Olvasd el a reflux tüneteit.
9/10 A kérdező kommentje:
Holnap megyek belgyógyászatra.
2011. márc. 30. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!