Káros ha a citromlevet csak úgy magában megiszom?
Kísérletben egy fog kb. 2 nap alatt puhult meg teljesen citromlében. Utána egy késsel simán ketté lehetett vágni.
Higítsd csak fel azt a citromot, és utána még igyál meg 2 korty vizet is.
Amúgy nyilván sav- és vitaminhiányod is van. Kérdezz meg talán egy orvost.
Hát én minden nap megeszek egy citromot. Először a levét, majd a belsejét...(kivéve a héját)Csak azt hallottam, hogy ez nem tesz jót a gyomornak, ezért voltam kíváncsi mások véleményére is.
Amúgy köszönöm a válaszokat.
hmm` ha semmi gyomorproblemad nincs akkor iahtod!!
en is imadom a citromot cukor nelkul ejn is ugy fogyasztottam...de sok savam volt es gyomorfekely kezdetem eltt:(
szoval en msot kerulom sajna:(
de ha neked semmi gyomorproblemad nicns akkor nyugodtam..amugy ha annyira kivanja a szervezet a savanyu citromot arra utal h C vitamin hianyod van..
annyi hogy miutan megittad vizzel oblits fogat hogy ne marja a fogzomancot a sav!!
De ha úgy kell leönteni a torkomon, akkor abban mi a jó? Én az ízéért iszom, nem érdekel se a fogam, sem pedig a vitamin hiányom...XD
Olyan finoooom:D
De ha úgy kell leönteni a torkomon, akkor abban mi a jó? Én az ízéért iszom, nem érdekel se a fogam, sem pedig a vitamin hiányom...XD
Olyan finoooom:D
De azért azt a tanácsot megfogadom, hogy utána vízzel kiöblítem a számat. Köszönöm mdkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!