Mitől lehetnek az arcomon ezek a kiütések?
Figyelt kérdés
Az egész arcomon megjelentek, főleg az államon és mostanában a nyakamon is.Viszkető pici piros/rózsaszín pöttyök. Olyanok ,mint a pattanás..néhol száraz is a bőröm,bár ez lehet nincs összefüggésben a pöttyökkel. Ételallergia lehet? Egy hónapja jelentkeztek a tünetek..23 L2011. márc. 4. 23:02
1/5 anonim válasza:
Egy hónapja???? Ne haragudj de ekkora butaságot nem kéne csinálni. Egy hónapja vannak ezek a tünetek, nem mész el bőrgyógyászhoz hanem itt teszel fel kérdést? Itt szerinted látatlanban majd megmondja valaki? Ehhez talán kell egy dermatoszkóp meg egy orvos aki megállapítja hogy mi van...
2/5 anonim válasza:
Csalánkiütés. Nekem is volt, voltam bőrgyógyásznál is vele, kiderült, hogy az arckrémemre voltam allergiás. Váltottam másikra, és el is múlt. De ha nem használsz arckrémet, lehet bármilyen smink, lemosószer, tusfürdő stb. a ludas.
3/5 anonim válasza:
Ja, és amit használtam arckrémet, azt előtte már évek óta használtam, és semmi bajom nem volt tőle. Állítólag allergia egyik pillanatról a másikra is kialakulhat valamire.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!..Külföldön vagyok és pár hét múlva megyek haza és csak otthon szeretném megnézetni..addig próbálok rájönni mi lehet,mert itt nem fogok tudni orvoshoz menni!
2011. márc. 4. 23:29
5/5 anonim válasza:
Nekem is így kezdődött, majd a kiütések más testrészekre is átterjedtek, +a beleim puffadása,gyomorpanaszok és súlyos fáradékonyság....így súlyosbodott 3 éven keresztül.
A tünet: lisztérzékenység
27 éveen kezdődött és most, 30 évesen szigorú glutén mentes étrend kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!