Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 14 éves vagyok 158 cm és 40 kg!?

14 éves vagyok 158 cm és 40 kg!?

Figyelt kérdés

Nagyon soványnak érzem magam!

van valamilyen étvágyjavító vitamin vagy valami?

Rendszeresen sportolok táncolok az is lehet a baj,hogy nem hízok????

Kösi a választ!!

2011. febr. 19. 18:27
 1/8 anonim ***** válasza:
én is mindig a normális súly alatt voltam, aztán 15-16 évesen hízásnak indultam, és most normális vagyok :) még nem kell kétségbe esni.. eszel rendesen? Mert akkor nincs baj, de ha te is azt mondod hogy keveset eszel, akkor valamin változtatni kell
2011. febr. 19. 18:36
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem hiszem,én is alapból vékony voltam és vagyok is.A genetikától sok minden függ,a szomszédomban van pl egy 47 éves pasi,na most ő tök sokat kajál,onnan tudom hogy a feleségével együtt dolgozom na most 182 cm és alíg 73 kg,tök egészséges,de az egész család férfi ágon gizda,akármennyit ehetnek nem híznak és nagyon vékonyak.

Meg nem is baj,hogy 14 évesen még vékony vagy,gondolj bele idővel 10,sőt annál is több kg. felvehet az ember mire középiskoláját elvégzi és ha már most 60 kg.-os lennél,akkor mire befejezed a sulit már duci is lehetnél.

Lány vagy elégyként úgye?

De bérescsepp az vitamin és étvágy fokozó is.A te korodban van aki eleve étvágytalanabb,én az voltam,de most hogy már jobb az étvágyam még most is vékony vagyok,mert alapból ilyen a genetikai adottságom.Az unokaöccsém meg már 17 éves és alíg 42 kg,175 cm,szóval ő is tök vékony,de ez még mindig jobb mintha túlsúlyos lennél

2011. febr. 19. 18:37
 3/8 anonim ***** válasza:
mármint egyébként
2011. febr. 19. 18:38
 4/8 anonim válasza:
én is 158 cm vagyok csak 45 kiló de még így is sokan vékonynaak mondanak elég vékony lehetsz...szóval egyél sok zsírosat
2011. febr. 19. 18:38
 5/8 A kérdező kommentje:

okés köszönöm a válaszokat igen láőny vagyok bocsi :)

mégegyszer köszönöm akkor megnyugodtam ;)))

2011. febr. 19. 19:03
 6/8 anonim ***** válasza:
nyugodj meg,lehet ilyen az adottságod,annyi hogy egyél rendszeresen és egészségesen,az meg ne zavarjon hogy vékony vagy,majd idővel szedsz fel magadra néhány kg.
2011. febr. 19. 19:05
 7/8 nagyabaj válasza:
Egyél nutellás gofrit, egy hét alatt akkora leszel mint Mike Tyson
2011. febr. 19. 21:23
 8/8 A kérdező kommentje:

köszönöm mindenkinek a sok választ :)

a gofrit kipróbálom ;)

2011. febr. 20. 02:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!