Laktózérzékenységtől éghet a gyomrom?
Valami hasonlóra vizsgálnak engem is éppen. Dokim elmondása szerint a laktózérzékenység elég furcsa tüneteket tud produkálni. A reflux betegséget gyomortükrözéssel vizsgálják.
Tegnap láttam a tv-ben egy műsort, hogy nem jók ezek a mindenféle vény nélkül kapható gyomor problémát megoldó gyógyszerek, mert ezek csak magát a fájdalmat csillapítják, enyhítik. Az okot azonban nem gyógyítják. Így lesz apró betegségből valami igazán komoly, hisz nem érzed a fájdalmat. Mondjuk nekem a dokim is azt mondta, hogy mielőtt bármit is felírna rá, nézzük meg. Sajnos rám is tükrözés vár.
Nálunk a családban mindenki laktózérzékeny, és mindenki küzd gyomorégéssel, főleg anyukám küzdött, de ő neki sajnos volt más problémája is a gyomrával, többek között nyitott gyomorszáj. Nem emlékszem pontosan, de mintha régen nekem is említette volna, hogy énis úgy születtem.
A quamatel vényköteles, kivéve a 10mg-os, ami végülis csak nem olyan erős, ezért merem szedni, anya is azt szedett és neki jó volt. Nekem is most kezd hatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!