Mit egyek vagy mit csináljak hogy hízzak?
Szerintem ne törődj velük, nem vagyunk egyformák, biztos örökölted a vékonyságodat! Anyukád, vagy apukád volt ilyen kiskorában, kérdezd meg!
Ha jól érzed magad a bőrödben, van energiád, nem fáj semmid, minek hízni? Cipelnéd a plusz kilókat fölöslegesen, csak azért hogy olyan legyél mint a barátaid? Fogadjanak el ilyennek, aztán majd még lehet hogy később ők fognak irigykedni rád, hogy milyen vékony vagy amikor ők elhíznak! :) Tényleg ne egyél vacak kajákat, amit az előttem szóló írt az jó, a vitaminok nem árthatnak, és az étvágyad is megnőhet tőlük. De gondolom eddig sem éheztetted magad! A másik hogy inkább izmot kellene növesztened magadra, mint zsírt, tehát sportolj, de ne kardió edzést végezz, (futás) mert az fogyaszt, hanem inkább erősíts, felülések, guggolások, fekvőtámasz stb. Menj el egy edzőterembe és kérj tanácsot, de vigyázz hogy ne vidd túlzásba az edzést mert 18 éves kor alatt nem tesz jót. Sok szerencsét!
igazából a szüleim se voltak vékonyak gyerekkorukba meg tesóm is 11 éves és két kilóval könnyebb mint én :(
de enni eszek amennyi belém fér de... =/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!