Amikor eszel, mikor szoktad befejezni az evést? Mikor már nem vagy éhes, vagy gyomorfeszülésig?
Figyelt kérdés
2011. febr. 8. 19:41
1/7 anonim válasza:
Régebben még a tányért is kinyaltam, és addig ettem amíg a tányéromon volt,sőt még tovább gyomorfeszülésig, meg is lett az évek során az eredménye, így most már csak addig eszek amíg azt érzem, hogy csökkent az éhségérzetem, kis tányért használok, úgy nagyobbnak tűnik az adag és evés előtt mindig iszok egy nagy pohár vizet, lassan rágok, komótosan eszek,úgy elkezdtem fogyni ezekkel a változtatásokkal, hogy magam sem hittem volna, egy év alatt 15 kilót ettem le magamról.
2/7 anonim válasza:
nekem kb. egyszerre jelentkezik a gyomorfeszülés, és az éhségérzet megszűnte.
3/7 anonim válasza:
Enyém meg sohasem feszül, egyszerűen nem tudok annyit enni, pedig nem aprózom el. Van egy olyan érzésem, hogy feneketlen a gyomrom. :)
4/7 anonim válasza:
Én nem szeretek gyomorfeszülésig enni, utálom azt az érzést! Általában pontosan tudom hol a határ, mikor kell abbahagyni az étkezést.
5/7 anonim válasza:
Akkor, mikor már nem vagyok éhes. Kivéve karácsonykor, amikor anyu vadast csinál. Egyszer van egy évben és a bátyám rengeteget tud enni. Be kell raktároznom :D
6/7 anonim válasza:
Éppen annyit, hogy ne maradjak éhes. Reggel többet ebéd közepesen vacsora keveset. És nincs nasi.
7/7 anonim válasza:
attól függ milyen kajáról van szó :D De egyébként nem kicsi falatokat eszek ráadásul nagyon nagyon lassan eszek és végülis a lassúságom miaatt megunom az evést és így nem biztos h tele lesz a hasam. egy óra múlva megint eszek általában :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!