Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit tegyek? Ez már több mint...

Mit tegyek? Ez már több mint gyógyszerfüggőség.

Figyelt kérdés

Szóval gyomorproblémáim vannak.

A szüleim már azt gondolják,hogy csak kitalálom.

Voltunk kórházban,semmit nem találtak,csak annyi volt a baj,hogy vashiányos vagyok..

Szóval nincs szinte olyan nap,amikor ne fájna a hasam.Szinte mindig hasmenésem van,ezért az iskolából is sokat hiányzok,mivel inkább ellógok,csak ne kelljen használni a mosdót.

Anno,még amikor elhitték,apu hozott rumot,egy ilyen kis üvegest,hogy igyam meg,ettől jobb lesz.Tényleg jobb lett..Ma már ott tartok,hogy iskola előtt minimum 2 hármas rumot megiszok..

Nem is merek nélküle elindulni.

Plusz majd egy fél levél espumisant elhasználok egy nap,és 3-4 ampulla normaflort.

Mit tehetnék hogy ne legyen hasmenésem?

Már lassan fél éve ez tart.

2011. febr. 5. 22:52
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy idegi alapon van a hasmenésed ? Nem félsz a sulitól/osztálytársaidtól/tanáraidtól ?

Nincsenek otthon problémák ?

Én azért mennék még kivizsgálásokra, mert ez nem normális.

2011. febr. 5. 22:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Rum hasmenésre? Arról szerintem állj le, mert alkoholista leszel.

Szerintem is stressztől lehet.

2011. febr. 5. 23:36
 3/5 anonim ***** válasza:
IBD-re kivizsgáltak már?
2011. febr. 6. 21:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Az IBD micsoda?
2011. febr. 6. 21:38
 5/5 anonim ***** válasza:
fél éve hasmenés? ez akár crohn betegség is lehet, de persze lehet, hogy idegi alapú ún. irritábilis bélszindróma, mindenesetre kivizsgálás és kezelés nélkül veszélyes lehet. ilyen tartós hasmenés alapból nagyon súlyos dolog, úgyis, hogy nem tudjuk, minek a tünete...
2011. febr. 8. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!