Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Aki tudja, hogy hogy lehet...

Aki tudja, hogy hogy lehet rövid idő alatt sokat fogyni az írjon már le pár módszert kérlek szépen?!

Figyelt kérdés
2011. febr. 4. 19:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Remélem ilyen tanácsot nem is ad senki, a Te érdekedben. Ugyanis rövid idő alatt fogyni akkora hülyeség hogy az nem igaz. Egyrészt megereszkedik a bőröd, elég ronda látvány. De ez a kisebb baj, a nagyobb az hogy a szervezeted is károsodik. Én azt mondom hogy kezdj el sportolni és nézz egy normális étrendet a net tele van ilyenekkel. De a te tested, a te életed, ez meg az én javaslatom !
2011. febr. 4. 19:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Alapvetően az elsőnek van igaza, viszont én ismertem olyan lányt, aki tényleg SOS segítségre szorult a témában (kiment pár hónapra Amerikába, és 30 kilóval gazdagabban jött haza... a családja alig ismerte meg). A diétájából nekem csak egy konkrétum maradt meg: káposztaleves. Reggel-délben-este. Viszont orvosi felügyelettel csinálta, meg vitaminokkal és egyebekkel. És még így is vagy fél évig csinálta legalább, de szerintem tovább.

Ha tényleg úgy gondolod, hogy sürgősen segítségre szorulsz, akkor szerintem te is fordulj orvoshoz. Ha viszont "régi" problémád a túlsúly, akkor inkább az életmódodon változtass, különben nem nyersz a fogyásoddal semmit, még annyi ideig sem élvezheted a vékonyságot, mint ameddig tartott megszerezni, és már el is veszíted újból. Az egészségedről meg nem is beszélve...

2011. febr. 4. 19:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Amennyi idő alatt meghíztál, háromszor annyi idő alatt fogsz lefogyni.
2011. febr. 4. 19:18
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát ez igaz de még többen írjatok kérlek:D amúgy az a bajom,hogy nem tetszik nekem ez az egész h már a pólóm is félek le venni meg strandra is nyáron alig merek menni mert nem vagyok túl dagat 65 kiló vagyok csak olyan rossz mert látszik a háj nagyon
2011. febr. 4. 19:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Torna!!!

Van egy barátnőm,aki kb.80 kiló volt,igazából jól állt neki,hogy dundi,de őt zavarta.Sok mindent kipróbált,de igazán semmit sem kitartóan.Aztán egyszercsak az az ötlete támadt,hogy minden reggel tornázni fog.Gondoltam,hogy ez megint valami múló dolog...de nem!Tényleg minden reggel nekiáll,egy 15 perc tornát lenyom,és most már este is megismétli.Már 12 kilót fogyott,jobban érzi magát,szebb,mint bármikor.

Merni kell változtatni,és ki kell tartani,ennyi!Nem nagy dolog,elhatározás kérdése az egész.Sok sikert!

2011. febr. 5. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!