Mennyi idő pontosan hány nap míg hat egy proton pumpa gátló szer refluxra!?
Figyelt kérdés
mondták már ,hogy pár nap de mennyi az a párnap 3 nap?2011. jan. 31. 01:02
1/2 anonim válasza:
Pontosan nem tudjuk kiszámolni, mivel túl sok tizedesjeggyel kellene számolnunk. Megközelítőleg viszont 2-2,5 nap alatt hatna.
2/2 anonim válasza:
Először a háziorvos írt fel egyet PPT-t, de nem hatott. Aztán rászántam magam a gasztrodokira + tükrözésre, ami nem is volt olyan rossz, mint amennyire féltem. Utána már írtak olyat, ami jó volt. De hetekbe telt, mire jobban lettem. Ha a tünetektől szenvedsz: nekem gyorssegítség volt a Salvus víz, a puffasztott rizsszelet, Renie, és ami ettől erősebb: Maalox. (Ezek rágótabletták). Aludtam megemelt párnákkal, jártam autogén tréningre, stb. Másfél éve semmi bajom, mintha sose lett volna reluxom. Kitartás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!