Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért látok több kövér embert...

Miért látok több kövér embert az uszodában, mint a gyorséttermekben?

Figyelt kérdés
Komolyan, direkt figyelem pár éve, és az uszoda/szauna tele van iszonyú hájas emberekkel, a gyorséttermekben pedig csak nagyon ritkán látok ilyen kövér embereket. Ennyire karcsúsít a ruha vagy mi??
2011. jan. 27. 14:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Az uszodában nyilván sokan küzdenek sporttal az egészségükért, ami dicséretes. A gyorsétterem hogy jön ide? Nem mindenki jár oda, attól, hogy te igen, és nem csak a gyorskajától lehet elhízni.
2011. jan. 27. 14:27
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és nem mindenki hízik el a gyorskajától... szóval több sebből vérzik az elméleted.
2011. jan. 27. 14:28
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Miert,szerinted csak a gyorsettermekben lehet hizni?Amit ott arulnak az nem is hizlal annyira mint amilyen egeszsegtelen,de otthon lehet am finom zsiros kajakat fozni,valamint otthon nem lat senki hogy megeszel egy fel disznot,a gyorsetteremben szegyelsz tiz big mac-et kerni...
2011. jan. 27. 14:28
 4/15 anonim ***** válasza:
90%

Én is ugyanezt a megfigyelést tettem, mint te, abszolút igaz!

És még azt is megfigyeltem, hogy uszodába sokat járok, gyorsétterembe meg évente egyszer-kétszer.

Szerintetek lehet összefüggés a kettő között?

2011. jan. 27. 15:13
 5/15 anonim ***** válasza:
65%

15:13 megválaszoltad a saját kérdésed, csak annyira sötét vagy, hogy nem látsz el odáig se. Ha uszodába gyakran jársz, ynilván ott több embert látsz, és minél több embert látsz ott, annál sanszosabb, hogy van köztük sovány, kövér, magas, alacsony, háromlábú, stb. Gyorsétterembe évente egyszer-kétszer mész mindössze....

Hogy lehetne akkor jogos ez az összehasonlítási alap?

Komolyan mondom, egy bentlakásos iskola pakolna agyilag helyre egyeseket, hogy legalább lélegezni tudjanak önállóan.

Nyugodtan pontozz le, és vágj vissza valami frappánsan megköltött válasszal, már várom.

2011. jan. 27. 15:19
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdemelsz te semmilyen frappáns választ, majd a jobb felfogóképességűek elmagyarázzák neked. :-) De mindenesetre jót szórakoztam rajtad.
2011. jan. 27. 15:23
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletesen felfogtam, amit írtál, a szórakozáshoz meg gratula, a te értelmi szinteden könnyű mindent szórakoztatónak találni, úgyhogy nem fair :) Mindenesetre szerintem is viccesek vagytok, szóval nekem is jó volt :)
2011. jan. 27. 15:25
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

15:19-nek

egy gyönyörűen megfogalmazott irónia mellett mentél el.

Grat a 15:13-nak, én nagyon jót nevettem! :)

2011. jan. 27. 15:27
 9/15 A kérdező kommentje:
Én arra gondolok, hogy az uszoda hízlal, a meki nem. Mert az úszástól éhesek leszünk. Vagy a másik, hogy azért szeretnek a kövérek usziba járni, mert a vízben könnyebbnek érzik magukat. Mindenestere én nem merek túl sokat járni usziba, mert félek, hogy kövér leszek.
2011. jan. 28. 11:56
 10/15 anonim ***** válasza:
Hu,te is sotet vagy kedves kerdezo!!!!
2011. jan. 28. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!