Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hízni szeretnék! De hogyan?

Hízni szeretnék! De hogyan?

Figyelt kérdés
Amióta abba kellett hagynom a sportot anyagi okok miatt,azóta sajnos eléggé lefogytam mert egyszerűen nincs étvágyam.Eddig se voltam kövér,sőt pont jó alakom volt de most úgy érzem,hogy túl sovány lettem.Szeretnék egy picit hízni,nem kövér és húsos akarok lenni de egy 3-4 kiló rámférne.Mit egyek,hogy egy picit hízni tudjak? Tudtok valamit ajánlani? Vagy mit sportoljak?(Sajnos edzőterembe nemtudok járni mert eléggé drága) előre is köszi 18/L
2011. jan. 20. 14:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Sajnos minden drága. :(

Azt tanácsolom, hogy egyél sok B vitamint az serkenti az étvágyat és utána ehetsz bármilyen kaját ami jó tápláló.

2011. jan. 20. 15:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Béres cseppet javaslom. Az is növeli az étvágyat.
2011. jan. 20. 15:17
 3/3 anonim válasza:

Egyél rendszeresen,többször keveset,ne hagyd ki a reggelit!

Egyik testépítő ismerősöm mindig nutellát evett ,állította abban van kalória.Ki tudja hátha beválik.

2011. jan. 20. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!