Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan hízhatnék nyárig?

Hogyan hízhatnék nyárig?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Előre is bocsi, hogy újból kiteszek egy ilyen kérdést....

18/F vagyok, 180 cm és 61 kiló. Idáig úgy voltam vele, hogy majd egy természetes folyamat útján elkezdek hízni, még mindig hiszek benne de szeretném egy kicsit "meggyorsítani" a folyamatot. Szóval az a helyzet, hogy elég sokat eszek az átlaghoz képest, de nem hízok. Minden nap eszek főtt kaját, csokit és egyéb dolgokat... Más az ilyen dolgoktól hetenként hízik de én nem :/ Sportolok is, heti kétszer (foci).

14 éves korom óta szinte csak nyúlok, keveset hízok és ezen szeretnék változtatni.

Szeretném kérni a hozzáértők, segítőkész emberek segítségét! Ha valaki tudna nekem egy kicsit segíteni, hogy mit egyek, mennyit stb... nagyon szépen megköszönném!

2011. jan. 18. 17:24
 1/6 anonim válasza:
szia!lehet viccesen fog hangzani de a legjobb hizókura a (fogyókura)mármint nem ugy értem hogy hónapokik,hanem pár napik kb egy hétig utána pedig mindenféle kalória dúsat egyél.mert fogyókúra alatt kimegy a tartalék tápanyagod és mivel nem egészségesen fogyókurázol ezért utánna a duplája jön vissza,ezért nem lehet fogyni az újságban hirdetett fogyókúrákkal csak hizni ez hivják jojo efektusnak.sok hiznivágyónek ez a fajta módszer bevált már!
2011. jan. 18. 18:34
 2/6 anonim válasza:
én is hízókúrán vagyok ezért ajánlani tudom a Nutridrink nevű italt, ami segít a hízásban.
2011. jan. 18. 19:33
 3/6 A kérdező kommentje:

Első válaszoló: egy próbát megér :) fogyókúra után sok zsírosat egyek?

Második válaszoló: Igen kipróbáltam már, neked bevált? Hízol tőle?

2011. jan. 18. 21:39
 4/6 anonim válasza:
szia!kb 1 hétig fogyóz úgy hogy 1500cal többet nem fogyasztasz naponta,ha lehet ne sok zsiros ételt fogyasz ez idő alatt,mert igy a szervezeted hamarabb felhasználja a tartalékokat.7 nap után jöhetnek a szénhidrátba és zsirban gazdag ételek.lehet hogy a diétával fogysz pld 4 kg-ot,de ha utána jön a na gy zabálás 8kgt-fogsz visszahizni tehát az 4 kg-m plusz.sok sikert!
2011. jan. 19. 10:50
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi! :)
2011. jan. 19. 17:07
 6/6 anonim válasza:
Én most a vaníliásat iszom, olyan mint a madártej nagyon fincsi:) híztam éppen de nem tudom h attól e vagy attól h mostanában nagyon sokat és sokfélét összeeszem.:S
2011. jan. 20. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!