Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan lehet az gyomoridegessé...

Hogyan lehet az gyomoridegességet kezelni? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Kamaszkorom óta nagyon sokat stresszelek és idegeskedem,eddig ezeket beszélgetéssel,relaxációval tudtam kezelni.Szerencsére a dolog lelki részét meg tudom beszélni a szüleimmel.Azonban decemberben egyik éjszaka rosszul lettem,"pánikroham" tört rám, és azóta ez 9-szer fordult velem elő.A dolognak az lett a vége,hogy azóta minden nap legalább kétszer van hányingerem,nincs semmi étvágyam, a gyomrom nagyon sokszor megfájdul.Próbálkoztam mindennel: B6 vitamin, kímélő diéta, hányinger ellen Deadalon, egyedül az utóbbi használ,de mivel ettől nagyon hamar elalszom,nappalra nem túl jó.Enni szinte semmit nem tudok,mert minden vissza akar jönni.Édesanyám azt javasolta,forduljak pszichológushoz a "pánikbetegséggel",viszont a gyomrom ettől szerintem nem lesz jobban.Olyan megoldás kellene,ami gyors eredményt hoz,mert három hét alatt teljesen lefogytam,az ételt addig kívánom csak,míg 2-3 falatot meg nem eszem. Ettől persze teljesen le is gyengültem,úgyhogy a helyzet nem igazán jó... :( Mit tudnátok tanácsolni annak érdekében,hogy helyrejöjjön a gyomrom? A dolog lelki részét megoldom valahogy,de ez zavar a leginkább.Nem akarok tovább fogyni,és nem akarok gyenge sem lenni.

Előre is köszönöm a válaszokat!

23/L

2011. jan. 18. 17:07
 1/1 anonim ***** válasza:

Velem ugyanez van 7 hónapja tart.Nem tudom hogy van-e szervi bajom, még nem értek véget a kivizsgálások.Talán neked is ki kellene vizsgáltatnod magad.

19/L

2011. jan. 19. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!