Ha reggel, olyan 10 11körül megeszem egy szedvicset és esetleg később valami nasit, és többet semmit max pepsit ihatok milyen következményei lehetnek?
Ha kitiltottak a konyhából, kétlem, hogy komolyan gondolták. Senki nem éhezteti halálra a gyerekét. Ha meg felnőtt vagy, nem hiszem, hogy hagynál ilyen hülyeséget.
Mit csináltál a konyhában, hogy ki lettél tiltva? Egérmérget tettél a főzelékbe?
kedves ....!
kb én is igy étkeztem a pepsi kivételével de én nemtok enni m reflux betegségem van ami azt jelenti , h ha sokat eszem hányok tehát én ha reggel 10kor eszek egy szendvicset akk én este 6ig nemis tok enni m ha eszek akor visszajön(kihányom és ez nagyon rossz,,,anno nekem is voltak rossz táplálkozási szokásaim lehet pont ezért alakult ki ez a betegség vagy foggalmam sincs de szörnyű :(ugy h ha nem akarsz igy járni akk egyél értelmes főtt kaját vagy legalább naponta 1 tányét levest!!!m különben minennapi hányással küszködhetsz....azt egyébként én sem értem h nem ehetsz ki tiltja????????hm??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!