Vérezhetek, ha nem eresztem el?
Figyelt kérdés
Ha nem fingok, akkor lehet belülről valami bajom?
Ma egész nap fájt a hasam, és az előbb, amikor elmentem WCre, ugyan nem volt székletem, mégis vérzett egy kicsit.
Aranyerem is van, de picit fáj is a hasam.. Nem igazán tudom most úgymond "elereszteni", mert a barátomnál vagyok, és nem akarom kellemetlenül érezni magam...
Szoval, lehet attól bajom, ha nem eresztem ki? :S
2011. jan. 1. 19:05
1/4 gyuribacsika válasza:
Szerintem inkább ereszd el még ha kellemetlen is és a barátodnál vagy.Mert ami levegő emésztés során termelődik annak bizony távoznia kell.Baj az mindig lehet, főleg ha visszatartod.Engedd ki.
2/4 anonim válasza:
Ha nem ereszted el akkor szedj valami abszorbenst, ami megköti a gázokat, pl Flatin. Egyébként tényleg nem egészséges, hiszen a fájdalom általában nem jót jelent.
3/4 anonim válasza:
ha nem ereszted el akkor spontán elégsz.
4/4 anonim válasza:
Ne egyél puffasztó ételeket.
Amitől pukkantanod kell,azokat hagyd ki.
Én ha nem engedem ki,akkor vissza megy a beleimbe és valami hangos gyomorkorgáshoz hasonló hangot ad ki minden 10. másodpercben amikor "visszanyomom". Na az kellemetlenebb érzés,mintha elfinganád magad. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!