Hogy tudnék hízni? (Bővebben lent)
Úgy érzem,túl vékony vagyok, és ezt mások is mondták. Anyáék is mindig azt mondják,egyél többet, mert így maradsz.155 cm vagyok és 41-42 kg. Szeretnék hízni, de nem a hasamra,ellenben mell-tájékon jól jönne egy "kis" gyarapodás. Gondolom,ha híznék,akkor be is következne, legalább egy kicsi növekedés...
Tehát, mi ajánlotok nekem? 14/L
ne aggodj.ilyen vagy.én is ilyen vagyok,voltam,az ember minden korban változik,en most 28 éves es 48 kg vagyok.vékony nekem is mondjak egyek,de hiaba ha nem marad meg,ilyen a test alkatod,bar én apukam is vékony a mai napig is.
mar nem érdekelnek a kritikak,akinek nem tetszem ne nezzen rám,amuyg 25 éves koromig csak 46 kg voltam.
inkabb sportolj, es szep formas tested lesz. gondolom nem ugy akarsz hizni, hogy 3-4 ev mulva kuszkodj a hajaddal, es azt sem akarod, hogy 20 evesen majd anorex kinezeted legyen. Ezert sportolj sokat, es ne egyel/igyal szemetet(csoki, uditok, zsiros/cukros kajak, inkabb rozskenyer, mint feher).
A legfontosabb az hogy ne allj hizokurara csokival es sult kolbasszal, mert attol hizol, hanem egyel rendszeresen minosegi kajat 1. mert fejlodesben vagy, 2. mert formas akarsz lenni :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!