Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan kell helyesen enni?

Hogyan kell helyesen enni?

Figyelt kérdés

Ne arra gondoljatok h késsel villával, arra akarok kitérni h amikor érzem h elég volt akkor még kell ennem?

V ti hogy csináljátok? Mert sztem emiatt nem hízok mindig csak annyit eszek amit jelez a gyomron h elbír.

18/F

2010. dec. 22. 18:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Úgy hogy egy olyas valaki eszik aki helyes.
2010. dec. 22. 18:09
 2/11 anonim ***** válasza:
Annál többet nem is egészséges! Ha hízni akarsz, akkor ne egyszerre egyél többet, hanem többSZÖR egyél egy nap :) Egyébként az összefüggést nem értem, azt mondod, nem vagy kövér, akkor miért gondolod hogy nem eszel helyesen? 18/F
2010. dec. 22. 18:09
 3/11 A kérdező kommentje:

181cm vagyok és 56kg már 2. éve.

Ruhával vagyok 57kg :D

Ezért gondolom h nálam van a hiba h keveset eszek mert a gyomromra hallgatok és nem az eszemre :/

2010. dec. 22. 18:14
 4/11 anonim ***** válasza:
Helyes vagy? Mert csak akkor tudsz helyesen enni!
2010. dec. 22. 18:20
 5/11 anonim válasza:

Akkor helyesen taplalkozol. Jolcsinalod. Amugy sokszor kell keveset enni, mellozni a szenhidratot.

:)

2010. dec. 22. 18:21
 6/11 A kérdező kommentje:

Szóval nem is olyan nagy gond ez..:D

Köszi h írtatok.

2010. dec. 22. 18:24
 7/11 anonim válasza:
Elméletben egyszer jól kellene lakni egy nap 2x evés max. mert elhízás van.
2010. dec. 22. 18:27
 8/11 anonim ***** válasza:
Te b*szott sovány vagy. Úristen!
2010. dec. 22. 18:29
 9/11 anonim ***** válasza:

A gyomor általában késleltetve jelez vissza, ezért szoktak a profi fogyókúrázók lassan enni és szüneteket tartani. Fontos, hogy jól megrágd a falatot, mert az emésztés a szájban kezdődik. Eddig tartott a normál eset.

Szóval ha évek óta tartod ezt a súlyt, akkor kicsit anorex alkat vagy, hízókúrát kéne tartani és sokat edzeni izomra és állóképességre is.

2010. dec. 22. 18:30
 10/11 A kérdező kommentje:

Jah igen azt elfelejtettem mondani ha pl elfeletkezem róla és gyorsan eszek akk nem annyira rágom meg a kaját.

De ezentúl megfogom

2010. dec. 22. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!