Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mitől lehet hízni? Jól látjáto...

Mitől lehet hízni? Jól látjátok a kérdést.

Figyelt kérdés
Én speciell hízni szeretnék, mert 57 kilósan 184 centi magasan még a szél is átfúj... pedig szültem is, nemrég... na jó, 10 hónapja. Ne írjatok olyat, hogy egyek sok zsíros cuccot, meg édességet... utálom őket. És étvágyam is napi 3x van maximum. Ti mitől híztatok? Szülés után, vagy örököltétek, esetleg nagy evők vagytok? Segítsetek, hízni szeretnék...
2009. jan. 22. 16:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Az én ötletem az, hogy lassítsd le az anyagcserédet. Nagyon sok fogyókúrázó hiszi azt, hogy ha nem eszik, vagy csak naponta egyszer és keveset, vagy kihagy pár napot és csak folyadékot fogyaszt, akkor fogyni fog. NEM!

Neked pont erre lenne szükséged.

Ha nem eszel pár napig csak pl alig, akkor a tested azt fogja hinni, hogy eljött az éhínség ideje- és mindent, egy szem zöldborsót is teljesen hasznosítani fog.

Tehát. Én most tartanék pár nap szünetet. ezu alatt oké, lemegy egy-két kiló, de az kamatostul vissza fog jönni!!! Főleg, ha utána még egy hetet eltöltesz úgy, hogy naponta egyszer eszel rengeteget, mondjuk este hat-hét körül. A sokszori étkezés gyorsítja az anyagcserét!

Én így csapnám be a szervezetemet.:)

2009. jan. 22. 16:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehetőleg mindenhez egyél egy kis kenyeret, az csodákra képes. Tapasztalatból mondom.
2009. jan. 22. 16:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Este hat után,egyél kenyeret és tészta féléket.Sok gyümölcsöt napközben ez nőveli az étvágyat.
2009. jan. 22. 17:54
 4/8 anonim ***** válasza:
en kb 20 eves koromig hajszalvekony voltam, aztan valahogy teljesen megvaltozott az eletmodom. En nem azt mondom, hogy nagyon meghiztam, de sikerult felszednem kilokat ugy hogy este lefekves elott eszek sokat, napkozben pedig sokszor keveseket, mivel olyan heyen dolgozom, ahol egesz nap nassolhatok. Amugy en lassan eszel nagyon, nem tudom, ez mennyire befolyasol, lehet ha gyorsabban ennek, jobban hiztam volna.
2009. jan. 23. 02:33
 5/8 A kérdező kommentje:
Én is baromi lassan eszem amúgy... :) Egész nap nem tudok egyszer enni, mert rosszul leszek, ha nem étkezem.
2009. jan. 23. 11:49
 6/8 anonim ***** válasza:

Szia.

Én is ezzel a problémával küzdök.Nem tudok sajna hízni.165/55 ami szerintem vékony.

szedtem a b12.multivitamin,centrum.b6.béres csepp.peritol,de semmi.

Gyógyszertárba még a milgamma drazsét ajánlották.ezt 1 hónapja szedem s úgy látszik ez segít nekem,legalábbis ettöl mindíg éhes vagyok.Ugye nem a gyogyszerek vitaminoktól hízik a ember hanem ezek hatásától mert éhes.De ha valakitől hallok tuti receptet nyomba meg írom mert tudom miez a állapot s nagyon rossz.

2011. máj. 4. 12:01
 7/8 anonim válasza:
159/45 :D és ma pölö ettem, melegszendvicset , almát, rántott husit borsós rizzsel szendvicset tele sajttal meg zöldségekkel aztán tejbedarát végül turógombócot.. és 45 kg vagyok...
2012. jan. 31. 19:49
 8/8 anonim válasza:
ugy gyorsabban híztok ha evés előtt kicsit megdolgoztatod a szervezeted , mert akkor jobban lerakodik az étel .én is igy hiztam 20 kilót ,reggel kaja előtt kicsit nyomtam pár fekvőt ugy 10 percig kb de csak 10 .15 sével párszor és ettem egy nagyot aztán délbe is ezt és ettem megint egy nagyot ,meg este is ,és ezt minden nap és ez nekem bevált,meg erőssődtme is nem csak zsir jött rám . de azis jo ha futtok egy kicsit ,csak az a lényeg hogy egy kc sit terheld a szervezeted hogy kivánja az ételt jobban
2012. máj. 29. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!