Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogy hízzak? Mit egyek?

Hogy hízzak? Mit egyek?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok 162 cm és 48 kg. Eddig 54 kg voltam,de mióta dolgozom 6kg ot fogytam. Irjatok vagy segítsetek,hogy mit egyek vagy mit csináljak hogy hízzak, mert nagyon idegesít, hogy ilyen vékony vagyok.
2010. dec. 15. 18:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Barátnőmnek ugyanerre a problémára a napi ötszöri változatos étkezés jött be. Már öt kiló plusznál tart. Ez mondjuk 4 hónap alatt sikerült neki.

Eszik húst, zöldséget, gyümölcsöt, pékárut és édességet naponta. És olyan gyakran eszeget, ahogy csak tud. Ha csak 5 perce van, akkor is harap egyet a szendvicsből vagy bekap egy csokit. Ha nem éhes, akkor is eszik egy banánt vagy mandarint vagy iszik egy forró csokit az automatából. (munkahelyen ugye nem mindig egyszerű megoldani, de lehetetlen nincs, csak tehetetlen)

Jah, és elhagyta a cigik, ez segített talán a legtöbbet. Csak ritkán gyújt rá.

2010. dec. 16. 09:21
 2/4 anonim ***** válasza:

A megoldás egyszerű. Enni kell!

Tudom ezzel nem mondtam újat, de ez van.

A testépítőket tudom neked példának felhozni. Ők mind tömegnövelésnél, mind szálkásításnál pontosan tudják hogy mennyi zsírt, szénhidrátot, fehérjét visznek be. És a céljaiknak megfelelően növelik vagy csökkentik az adagot. Ők napi 6-7-szer esznek tömegnövelő időszakban.

Ez mindenkinél így működik. Neked is ez kell.

Tervezd meg a napi táplálkozásodat! 5 gramm szénhidrát, 1 gramm fehérje legyen a napi mennyiség. Ez akkor ha nem sportolsz. Ha sportolsz, akkor a fehérje 2 g.

Ha 2-3 hét alatt sem híztál, akkor növeld a szénhidrátot, míg nem lesz eredménye.

2010. dec. 16. 23:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyél bazzeg
2010. dec. 22. 13:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát ha nem mondod,hogy egyek,hülyén halok meg!! Egyébként meg értelmes válaszokra számítottam nem ilyenre, hogy egyél bazzeg. Ha nincs normális válaszod vagy ötleted illetve tanácsod akkor inkább ne is szólj hozzá a témához vagy kérdéshez!köszi
2010. dec. 24. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!