Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Egy 50 kilós 15 éves srácnak...

Egy 50 kilós 15 éves srácnak lehet baja a tömegnövelőtől?

Figyelt kérdés

Már korábban is próbáltam hízni, gyúrni, de semmi eredmény nem jelentkezett. :(

Most nagyon bele akarok vágni, meg is van az edzésterv ( [link]

csak az a bajom, hogy a tömegnövelő porral kapcsolatban hallottam olyanokat, hogy később rákos lehetek tőle meg ilyenek. Nagyon elszánt vagyok, bár nem tudom, hogy használjak-e tömegnövelőt.

Tanács?

2010. nov. 29. 18:38
 1/9 anonim ***** válasza:
15 évesen még korai gyúrni, fejlődőfélben van a szervezeted. Inkább járj el futni, úszni (!!!), javítsd az állóképességed. Hosszabb távon egy arányos alkatot kapsz és némi önfegyelmet is elsajátítasz, hiszen ezek a sportok nem egy hét alatt hoznak eredményt...
2010. nov. 29. 18:45
 2/9 Nostro the overlord ***** válasza:

Egy tanácsot adok:

Egyél kétszer annyit (szó szerint) mint eddig. Olyan nincs, hogy 50kg-san nem lehet hízni, csak szimplán keveset eszel. Ha pedig még mindig azt állítod, hogy eleget eszel akkor még mindig azt fogom mondani, hogy nem. Egyél egyél és egyél.

2010. nov. 29. 18:53
 3/9 anonim válasza:

Igaza van az előttem szólóknak!

Annyit még hozzátennék, h nem leszel rákos hiszen fehérje,szénhidrát vitamin meg stb van benne...

2010. nov. 29. 18:58
 4/9 anonim ***** válasza:
Szedhetsz csak B-vitaminokat, mert ha önmagában szeded, akkor hizást eredményez. Hosszutávon azért nem javaslom, mert más fontos vitaminok hiányát idézi elő. Egy-két hónapig nem gond, de utána szedjél egy kis C-vitamint is, kb. 500mg-ot naponta. Ha olyan tápláló dolgokat ennél, mint pl. a dió, a teljesőrlésű kenyérfélék, sok barnarizs, finom husok, olivaolaj, és kerüld a rossz zsirokat, mint amilyenek a margarinok, és a finomitott étolajok, akkor egészségesen hizhatnál, és nem az egészséged kárára. És igenis ne kezdd el a tömegnövelők fogyasztását, mert egy csomó káros anyag van bennük, persze ezt nem verik nagy dobra. Kár lenne ebben a változásokkal teli korban befolyásolni a hormonháztartásodat bármiféle kétes eredetű tápláléknak nevezett kutyulmánnyal. Inkább törekedj rá, hogy egészséges mértékben mozogj, anyukáddal beszélj hogy nézzen utána a káros, konyhák millióiban előforduló anyagoknak, és főzzön neked tápláló, ám egészséges ételeket. Tudom, mert az én családomban is élnek tini fiúk, hogy most központi kérdés az, hogy is néztek ki! Tetszeni akartok a lányoknak, és azt látjátok, hogy a nálatok idősebb izomagyakra kattannak a csajok. Legyél egy kicsit türelmes, ugyis beindul magától is az a folyamat aminek a végén ott lesz az a jóképű, nem feltétlenül túlizmolt pasi, aki ha kedves lesz, és gyengéd, akkor a csajok őt fogják választani, és nem feltétlenül a kisportolt bunkókat(tisztelet a kivételnek!)
2010. nov. 30. 22:53
 5/9 anonim válasza:
Hurka, kóbász, szalonna, jó parasztos ételek. Közben meg eddzél sokat, de ne csak gyúrj, hanem fuss, öklözz, stb. Nekem bevált, nem lettem kigyúrt, de a lányok szerint jó testalkatom van és nem akadályoznak a saját izmaim a mozgásban (mint a felporozott idiótákat...).
2010. dec. 2. 11:37
 6/9 anonim válasza:

Há nem is tudom!? Léteznek olyan szerek,amik tömeget növelnek de ezeket nem ajánlom.Valóban okoznak egyett smást.Vannak amikbe hormonok vannak, amik kifejezetten káros mennyiségben sulyos zavarokat okozhatnak (potencproblémák , érelmeszesedés,korai öregedés stb). Szóval visszafelé sülhet el a dolog.

Ugy vettem eszre,hogy a csajoknál a mosoly es a jó szöveg jobban bejön.

szia

2010. dec. 3. 19:58
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat meggyőztetek!

Kipróbálom a sima gyúrást sok kajával, és 6 hét múlva írok, hogy mi lett az eredmény ;)

2010. dec. 3. 20:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Örülök hogy értelmes kissrác vagy!
2010. dec. 4. 17:08
 9/9 A kérdező kommentje:
:D:D ^^.^^
2010. dec. 4. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!