A feta és a mozzarella sajt miben "más"?
Figyelt kérdés
Természetgyógyászom felírt egy étrendet - lelassult az emésztésem, az anyagcserém + felhalmozódtak a méreganyagok, elsavasodott a testem-, azt írja hogy tejtermékek közül csak feta és mozzarella sajtot (+ napi egy danone activia natúr joghurtot) fogyasszak.
Arra lennék kiváncsi, hogy a feta és a mozzarella miben más, mint a többi?
2010. nov. 28. 15:19
1/3 anonim válasza:
Jó kérdés, én arra tippelnék (fogyasztás alapján), hogy ezeknek talán kisebb a zsírtartalma. A feta sajt iszonyatosan sós, nem tudom,hogy ez mennyire egészséges...Viszont legalább kívánja rá az ember a folyadékot,ami a méregtelenítéshez fontos. A mozzarella pedig épp az ellentettje, szerintem az egyik legízetlenebb sajt. Viszont nekem mindkettő kevésbé tűnik zsírosnak.
2/3 anonim válasza:
Abban más, hogy egyik sem erjesztéssel készült, mint a többi sajtféle. Ezt a két sajtot ehetik gond nélkül a 0-ás vércsoportúak, ezektől nem lesz hasmenésük. Egyébként nem tudom olvastad-e a neten megtalálhatod ezt: A tej élet, erő, egészség? Ha elolvastad, utána érteni fogod miért mondta a természetgyógyász amit mondott.
3/3 Gyurci77 válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!