Az tényleg igaz h a Taurin az öli az agysejteket?
Figyelt kérdés
2010. nov. 25. 18:01
2/7 anonim válasza:
Természetesen. A Taurin kimondottan agysejtirtó.
3/7 Ájhevnó válasza:
Tekintve, hogy a szervezetedben természetesen is megtalálható, nem lenne jó dolog.
Nagyobb mennyiségben hashajtó hatású.
Nyilván ha magadba lősz 20000g-ot nem tesz jót, de abból más sem.
4/7 anonim válasza:
Koffeinnel kombinálva biztosan. Lásd energia ital.
5/7 anonim válasza:
A taurin egy aminosav. A szervezetnek szüksége van rá. Abban a mértékben, ami az energiaitalban van, nem káros egyáltalán. (napi 400mg)
A taurin és koffein együtteséről sok a mendemonda, tudományos kutatás viszont még nagyon kevés. A lényeg, hogy csak egészségesen szabad fogyasztani (szívbetegség kizárva), én fiatalkorúnak nem adnám ki a boltban és nem gyártanék fél literes kiszereléseket belőle.
Az agysejteket nem öli a taurin, attól nem kell tartanod.
6/7 anonim válasza:
Nem, de sok energiaital semmi kép sem egészséges. Én ittam napi 1litert vagy többet, és orrvérzésem lett tőle például.
7/7 Vox válasza:
túlzott bevitel esetén nem tesz jót az egészségnek, koffeinnel pedig pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!