Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért adnak egyre több korházb...

Miért adnak egyre több korházban zselét reggelire? Egy zöld piramist képzeljetek el. Ott nem mondták el.

Figyelt kérdés
2010. nov. 24. 20:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Miféle zselé az?
2010. nov. 24. 20:40
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Nem lehet, hogy az nem a reggeli, hanem a behelyezendő végbélkúp ?
2010. nov. 24. 21:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Én még nem láttam ilyet, nálunk a klinikán biztos nem adunk.
2010. nov. 24. 21:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert egyre kevesebb pénz van a betegek minőségi étkeztetésére. Szinte fillérekből kell gazdálkodniuk a kórházaknak.
2010. nov. 25. 13:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az akkor valami vitaminbomba, vagy hasonló :) De a legutolsóval is egyetértek..
2010. nov. 26. 19:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Én még Magyar országon nem láttam, pedig voltam már kórházban eleget. Viszont amerikai filmekben már sokszor láttam ilyet. Én is kiváncsi lennék mi az. Kereszt fiam kinn él, majd megkérdezem.
2010. nov. 27. 10:54
 7/7 anonim ***** válasza:
80%
Amikor katona voltam (tartalékos tiszti tanfolyam hallgatója)néhány nagyokos szabályos lázadást szított, hogy ne adjanak nekünk reggelire pörköltöt, meg brómozott fekete kávét, mert ezek egészségtelenek. A laktanyaparancsnok rendes volt megkérdezte, hogy akkor mit adjanak. Az egyik egészségguru azt találta mondani, hogy adhatnának például krémtúrót. Másnap reggel az ebédlőben mindeni kapott egy 50 grammos kis doboz krémtúrót. Amikor érdeklődtünk, hogy "na és hol van a reggeli?" akkor közölték, hogy ezt akartuk ez a reggeli, és így is túllépték a reggeli étkezési normát, ezért ebédre kisebb adagok lesznek. Mondtuk, hogy holnaptól legyen inkább megint pörkölt fekete kávéval, csak legalább a kávét ne brómozzák, mert mi minden hét végén kimenősök vagyunk. :-)))
2010. dec. 1. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!