Jó módszer lenne ez?
Figyelt kérdés
19f vagyok 56kg és 185cm. Nagyon sovány, eszek is rendesen, de eddig nem nagyon próbáltam tenni ellene valamit. Mit csináljak? (Légy szíves konditerembe járást, tömegnövelő porokat ne írjátok próbáltam de semmi.) Sokat eszek az elég? Napi 2700 kalóriát próbálok enni ami kb 500-al több mint a szükségletem. Mellette biciklizek úszok is már hogy izmosodjam. Jó lesz?2010. nov. 24. 12:37
2/3 anonim válasza:
Napi töbszöri evésre törekedj, ne egyszerre sokat, hanem naponta 2-3 óránként kevesebb mennyiséget. Valamint igyál 3-4 liter folyadékot. Figyelj a megfelelő szénhidrátbevitelre
3/3 anonim válasza:
Hát az utóbbi választ akkor ajánlom, ha formában akarsz maradni, meg ilyenek, viszont ha hízni szeretnél(nem értem pontosan,mi a célod) akkor egyél zsírokat (növényi magvak, állati zsírok pl: szalonna,stb.)ezeket mostanában tanultuk bioszból, ezek vezetnek a leghatékonyabb testsúly növekedéshez, remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!