Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ez jó módszer lenne?

Ez jó módszer lenne?

Figyelt kérdés
18f vagyok nemsokára 19, és 185 cm vagyok, 58kg most mértem :( nagyon sovány vagyok, eszek pedig rendesen nem értem, meg eddzek is, edzett vagyok, csak izmom van ami épp hogy látszik, amúgy meg egy csontkollekció vagyok, pálcika. Azt tervezem hogy mindig zabálok, amit tudok, nem érdekel ha zsíros legyek csak legyen rajtam valami. Szerintetek lehet zsírban és izomban egyaránt hízni? Vagy csak az egyik? :S Nem vagyok megelégedve az alkatommal hízni szeretnék, de nem bízok az ilyen táplálék kiegészítőkben meg tömegnövelőkben, ne is írjátok. Kondi nem használt. Nyárra meghízhatok normális súlyra? Mit ajánlotok?
2010. nov. 16. 20:49
 1/2 anonim ***** válasza:
bringázz ;)
2010. nov. 16. 20:59
 2/2 anonim ***** válasza:

igen egyél zsíros kajákat is, emelt szénhidrát, és mellé emelt fehérje is

tényleg nagyon sovány vagy, kell a zsír, és ha mellette gyúrsz is akkor minden rendben lesz

ha meg meghíztál szépne csökkented a zsír szénhidrát bevitelt

lassan karácsony, jönnek a tepsis sütik meg a sok finomság

hajrá:)(irigyellek nekem meg megkell állnom mert én meg fogyáson vagyok 166cm 58kilo)

2010. nov. 17. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!