Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Együnk hút vagy se? Mennyi az...

Együnk hút vagy se? Mennyi az annyi?

Figyelt kérdés

Luca Béla az írja a könyvében,hogy ne együnk húst, a Gersonterápia c. könyv is ezt javasolja.

Indiából is hallani ilyesmit.Meg,hogy kerüljük a vöröshúst.

Szenis Gábor meg azt írja aPaleolit táplálkozás c. könyvében,hogy együnk húst.

Az Észak-Amerikai inánok ettek elség sok vöröshúst.

Az eszkimók/inuitok is csak húst ettek és egészségesebbek is mint mi.

Most akkor együnk vagy se? Mennyit,milyet?

2010. nov. 15. 11:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Amannyi jól esik.

Minek ezt ennyire túlelméletieskedni?

2010. nov. 15. 11:31
 2/4 anonim válasza:
Szerintem az embernek szüksége van húsra. Az, hogy milyen húsokat eszünk nem mindegy. Vannak egészségesebb és kevésbé egészségesebb húsok. Én pl nem szeretem a disznóhúst. Persze vannak kivételek. A vaddisznó jól elkészítve, illetve a tengerimalac húsa pl. kifejezetten finom. Az utóbbit Argentínában ettem, ott nagyon elterjedt a fogyasztása. A marhának egyes részeit szeretem. Nagyon szeretem a szárnyasokat. A csirke és a pulyka nagyon jó, de a kacsahús még finomabb. Ettem már kígyóhúst is. Furcsa volt, de nem volt vele semmi bajom. A kedvenc húsom a nyúlhús és a macskahús. Az utóbbi kettő szinte összetéveszthetetlen ízre. Nem véletlen, hogy a macskát sok helyen roof rabbit-nek hívják. Tudom, hogy egyes kultúráktól idegen a fogyasztása, de én akkor is nagyon szeretem. Nem zsíros, finom, és egészséges. Olaszországban soha nem hagyom ki a vincenzai macskaéttermet.
2010. nov. 15. 11:51
 3/4 A kérdező kommentje:

[link]

Azt mondják,hogy az embernek túl hosszú abélrendszere ahhoz,hogy húsevő legyen.

A húsevő állatoknak rövidebb a növényevőknek meg hosszabb a bélcsatornája.

Mia helyzet a tejtermékekkel?

2010. nov. 15. 11:52
 4/4 anonim válasza:
Rosszul írtam, összetéveszthetetlen helyett megkülönböztethetetlent akartam írni.
2010. nov. 15. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!