14 hetes terhesen miért undorodom minden ételtől?
Figyelt kérdés
5 hetes terhes voltam, mikor megtudtam hogy terhes vagyok. 7 hetesen volt vérzésem akkor sürgöségin voltam minden rendben találtak, a nőgyógyászom progeszteront irt fel. 11 hetesen is volt vérzésem, akkor a nőgyógyászammal beszéltem telefonon, megemelte a progeszteront napi 2-re és azt mondta várjunk. Szerencsére azóta nem véreztem. Genetikán voltam, minden rendben találtak a kicsivel. Már a terhesség elejétől többször hánytam és fogytam is mert nem túl sokat ettem. A férjemmel együtt vártuk a 12 hetet hogy betöltsem, ami meg is történt hétfőn de az ételundorom nem múlt el. Egyszerűen nem kivánok semmit enni. Éhesnek éhes vagyok, de nagyon nehezen tudom magamba tudszkolni az ételt. Mit ajánlanátok? Más is volt igy?ma 15:19
1/4 anonim válasza:
Jaj engedd el a reggeli rosszullét mítoszát. Én minden terhességnél tovább émelyegtem. Mindegyiknél mástól hánytam. Ez az undor simán kitarthat a végéig is, még a 30.hét után is hánytam a tükörtojástól,pedig kívántam. Ez ilyen.
2/4 anonim válasza:
Arról van szó, hogy a fejlődés elején nagyon érzékenyek az embriók a különböző vegyi anyagokra; ezt próbálja úgy kivédeni a szervezet, hogy ilyenkor alig eszik, meg a fertőzések legnagyobb kockázatú hordozóitól (pl.tejtermékek) rosszul lesz. Egyébként a méhlepény is nagyobbra nő, ha az első trimeszterben keveset eszel. Sajnos van olyan azonban, amikor ezt túltolja a szervezet.
Levesekkel, fehérjeporral, folyadékokkal, ízetlen-szagtalan kajákkal hogy állsz?
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm 2-es a válaszod.
Semmi nem megy. Nem tdok oylan dolgot mondani amit megennék, vagy kivánnék.
ma 15:47
4/4 anonim válasza:
Cukros víz? Ízfokozós tésztaleves? Én ez utóbbival kúráltam magam, amikor bekaptam egy hányós-hasmenéses vírust, és semmit sem kívántam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!