Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért nincs székletem?

Miért nincs székletem?

Figyelt kérdés
Ha jól emlékszem már 3 napja nincs székletem, amit igazából azért furcsállok mert nekem napi szinten szokott, illetve az elmúlt napokban elég sokat is ettem. Egyáltalán nem fáj a hasam és nem érzem hogy kéne wc-re mennem üríteni. Inkább tényleg csak azért zavar mert elég sok kaja van bennem és nem akarok nagyon felpuffadni emiatt. Sok cukrosat ettem, ha esetleg ehhez lehet valami köze..

tegnap 18:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt most így senki meg nem mondja, inkább azt tudom mondani, hogy ha péntekig nincsen, akkor orvos. Az már az ötödik nap lesz, akkor már el kell menni. Addig is erős kávé, sok folyadék, rostos kaja, egy evőkanál olivaolaj ha van otthon. Meleg tea, valamilyen szilva (aszalt, lekvár).

Ferenc József vagy Hunyadi víz (úgy tudom előbbi a konkrét hashajtó -is- ), valamilyen székletlazító, pl Dulcosoft vagy Laevolac. Ez így most mind gyógyszertár.

tegnap 19:30
 2/2 anonim ***** válasza:
Múltkor 4 napig nem wcztem. Nem nagy gond ez, attól függ mennyit eszel, mit eszel, mennyire van időd rá. Nekem nem volt rá időm, meg olyat ettem, ami szép apró darabra össze tud menni bennem, meg sok nápolyit, ami szintén kb. felszívódik meg megköt.
ma 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!