Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ilyenkor karácsonykor, mikor...

Ilyenkor karácsonykor, mikor folyton enni kell, ti is többet és gyakrabban kakáltok?

Figyelt kérdés
dec. 25. 10:00
1 2
 1/12 anonim válasza:
25%
Korod? Nemed?
dec. 25. 10:13
 2/12 anonim válasza:
83%
Én inkább többet fingok. Főleg éjszaka. De reggel is mikor felkeltem akkora kiugrott hogy azt hittem letépi rólam a gatyát
dec. 25. 10:15
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy kor és nem függő lenne a bélműködés... Belegondolva végülis logikus, hogy ami bement, annak egyszer ki kell jönnie.
dec. 25. 10:19
 4/12 anonim ***** válasza:
dec. 25. 10:31
 5/12 anonim ***** válasza:
82%

Nem kell többet enni, ez marhaság.

Én ugyanannyit eszem, mint egyébként. Nem fogom betegre kajálni magam, csak mert "karácsony van".

dec. 25. 11:49
 6/12 A kérdező kommentje:
Én sem önszántamból tömöm magam, egy szóval nem írtam ilyet! Hanem mert trakta van.
dec. 25. 13:57
 7/12 anonim ***** válasza:
67%
Inkább a többféle és mértéktelenül fogyasztott étel, ami ilyenkor gondot tud okozni. Tudod, befér még egy kacsacomb, még egy bejgli, majd pukkad a has.
dec. 25. 19:01
 8/12 A kérdező kommentje:

Szerencsére különösebb gondom nincs. Csak - nem akartam ezt először részletezni - általában kis bogyókat szoktam tojni. Abból is van hogy kimarad egy-egy nap és kis szolid adagokat. Most meg naponta kétszer is akkora hurkák jönnek ki belőlem, hogy megijedek. Azon gondolkoztam, hogy ez hol a fenébe fért el bennem.

De valószínű a jóval több evés az oka.

dec. 26. 08:54
 9/12 anonim válasza:
100%
Akkor lehet most táplálkozol rendesen míg a bogyózásnál gondolom szinte semmit sem eszel egésznap...
dec. 26. 08:57
 10/12 anonim ***** válasza:
51%
Hatos: ismétlem nem kell többet enni. Hogyha nem vagy képes nemet mondani, az meg a te bajod.
dec. 26. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!