Éttermek ahol ki van írva a kalória?
Figyelt kérdés
Nem gyorséttermekre gondolok, hanem rendes beülős éttermekre, főtt ételekkeldec. 15. 11:02
1/3 anonim válasza:
Nem nagyon merik kiírni. Akkora menyiségek vannak kilóra a tányéron, hogy kalóriában egy sima ebéd tuti, hogy az egész napos bevitelt fedezi vagy néha még többet is.
2/3 anonim válasza:
Szerencsére nem írják ki.
Briteknél kötelezően feltüntetik egy ideje, ne tudd meg, mekkora indulatokat váltott ki - jogosan.
Egészéges ember nem kalóriát nézi, amikor elmegy étterembe, hanem a társaság a lényeg.
3/3 anonim válasza:
Illetve én például azt nézem, hogy rántott sajt körettel vagy bolonnyai spagetti akkor éppen jót tesz nekem. Valamikor egyedül megyek és sok esetben előtte még levest is eszek. Kalória-szenvedés nélkül fogytam és az említett kaják sem kerültek tiltólistára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!