Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan tudnek nehezebb lenni?

Hogyan tudnek nehezebb lenni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 18 eves vagyok es 49 kilo, 176 cm. Heti 4x edzek, folyamatosan gyorskajat eszek, rantotthus stb, es egyszeruen nem tudok 50 kg felett maradni. Egyszer sikerult, de ugy erzem ha eszek valamit egybol atmegy rajtam. Ha alkoholt iszok, barmennyit is igyak, 1 ora utan mar semmit nem erzek, es nem hiszem, hogy ez normalis. Tudnatok segiteni ebben? Elore is koszonom!

dec. 10. 03:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne gyorskajákat egyél, hanem normális ételeket.
dec. 10. 03:14
 2/7 anonim ***** válasza:
20%
Ilyen súlyos anyagcserezavaron már csak az orvosok segíthetnek - talán...
dec. 10. 04:10
 3/7 anonim ***** válasza:
19%
Kardio helyett erősítő edzések és még több kaja. Mindig egy falattal többet egyél, mint amennyit szoktál.
dec. 10. 04:42
 4/7 anonim ***** válasza:
63%
Ismerkedj meg a kalóriatöbblet fogalmával.
dec. 10. 09:53
 5/7 anonim ***** válasza:
31%
Csak úgy bemondásra nem fogom elhinni, hogy eleget eszel. Valószínűleg nem, viszont evészavarod van és soknak ítéled.
dec. 10. 10:06
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Biztosan nem eszel sokat, különben nem lennél alultáplált, ha viszont soknak ítéled, 100% evészavarod van.

Én is azt hittem, sokat eszem, aztán hogyne. 2000 kalóriát sem egy nap, aztán csodálkozok, hogy nem tudok hízni.

Szóval írd le mennyit eszel, és emeld, mert az a mennyiség nem elég.

dec. 10. 11:32
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Mondjuk neked nem kellene heti egyszer sem edzened, hanem ülni a seggeden, hízni, és majd normális súlynál elkezdeni sportolni.

És keress fel egy nagyon jó pszichológust, hogyha szerinted oké alultápláltan heti 4x az edzőteremben bohóckodni.

dec. 10. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!