Tartósan lehet kizárólag zabkásán élni úgy hogy csak ezt eszi valaki vagy mivel kell még kiegészíteni?
Én 10-20 éve azt reggelizek, de napközben mást eszem.
Reggelire aludttejbe (vagy kefirbe) áztatok zabpelyhet, kevés mazsolát, és valami bogyós gyümölcsöt, ha van. Magokat is szórtam bele néha, vagy ha volt szikkadt kenyér azt is belekockáztam. Pl csokit is lehet beletördelni.
A zabpehellyel sütöttem rántottát is, amikor a fogaimat csinálták, és nem tudtam rágni. Nagyon tápláló, szeretem is, de kizárólag azon élni, legfeljebb végszükségben tudnék.
Reggelire én is csak azt eszem. Én úgy szoktam, hogy zab, chia mag, valamilyen magvak amihez épp kedvem van, ezt vagy mikrózom reggel zabtejjel, vagy elrakom este a hűtőbe és hidegen eszem reggel, rá frissen banán és vaníliás Skyr joghurt.
De szerintem ebben nincs meg minden szükséges tápanyag. Délután szoktam főzni valamit, és az az ebéd/vacsora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!