Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért csinálja ezt a barátnőm?

Miért csinálja ezt a barátnőm?

Figyelt kérdés

Inzulinrezisztencia miatt meg van mit nem ehetne. Na ő ezt nem igazán tartja.

Próbáltam beszélni erről vele, nem előtte enni olyat amit ő nem ehetne vagy ugyanazokat enni vele.

Ezek nem hatottak így feladtam a témát.

Na de amit nem értek: Ő megsüti rendszeresen a sima krumplit pedig nem ehetné. Ugyanúgy hozok sima sült krumplit, a kedvenc étterméből...akkor én ezt nem ehetem stb..de mikor azt válaszolom hogy nem mindegy ha magadnak ugyanúgy megsütöd a sima krumplit..akkor nem számít?

okt. 29. 07:48
 1/2 anonim ***** válasza:
52%

Eveszavara van. Tudom, mert ugyanezt csináltam, nekem is van. Észszerű magyarázatot ne keress. Amit saját magam tapasztalataból (meg a terapiából) javaslok:

- motiváld azzal hogy olyat foztok amit ehet

- ne vigyél neki amit nem ehetne (kivéve ha kéri. Akkor vigyél)

- ne egyél előtte amit nem ehet (ez rengeteget!!! segít)

- ne szólj neki ezzel kapcsolatban. Sajnos az el tudja rontani és ezskalalni benne az egészet. Óvatosan lehet ha kér egy dupla adag sajtburgert hogy ne csináljátok e meg otthon inkább, teljes kiőrlésű zsömlével. Ha azt mindja nem, akkor hagyd. Ha nagyon próbálod kontrollálni meg ráébreszteni hogy baj van az evéssel akkor abból könnyen lesz az hogy feléd egyre nagyobb megfelelési kényszer lesz. Ebbol pedig egyetlen hajszál odáig hogy otthon nem eszik de elso utja egy peksegbe vezet a feherlisztes kakaos csigara mikor nem latod. Es ez az amit el kell kerjlni.

- szoval motivald, ne szólj rá, néha és ovatosan lehet figyelmeztetni és koncentrálj boltban, fizeskor is arra hogy csak olyan legyen ami neki jó

- sült krumpli mellé meg pl csinálhatsz egy nagy adag salátát. Már sokkal jobb ha ott van mellette a rost

(Amúgy fura nekem hogy nem ehetne sima sült krumplit. Biztosan ehet azt is, mértékkel. )

Kene egy dietetikus, akár páros tanácsadással. Hogy te is átlásd és úgy azert az embernek konnyebb megfogadni meg rávenni magát ha ott vagy mellette

okt. 29. 09:15
 2/2 anonim ***** válasza:

Egyes, a kérdező nőjének nem evészavara van, hanem pszichésen már teljesen kikészült a kretén balfsz kérdező heppjeitől.

Nyolcéve megy a hiszti az oldalon, és a ca. 400 (4000?) kérdése mind arra irányul, hogy a nője milyen szar.

Igaz, hogy kétállásban melózik, hogy eltarthassa a kérdezőt, ő mindig betalálja őt.

okt. 29. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!