Gyomorégés tarthat egész nap?
Figyelt kérdés
Hajnali 4 óta folyamatosan ég a gyomrom. Ez az érzés hol "felvándorol" a torkomig, hol a gyomorszájamig,néha pedig a bal bordaívem alá. Beszéltem erről a házi orvossal még délelőtt, írt ki gyógyszert refluxra, és sokat olvastam is a témában, de csak annyit írtak, hogy órákig is eltarthat, arról nem esik szó sehol, hogy egész nap. Most este 7 van, egyszer múlt el kb fél órára ez az érzés.
Csinálhat ilyet a reflux, vagy érdemes lenne elgondolkodni más problémán is?
okt. 25. 18:56
1/3 anonim válasza:
Csinálhat, ha nem figyelsz arra, amit eszel. Aludtam már ülve is emiatt.
2/3 anonim válasza:
Ha lefeküdtél közben, vagy olyasmit ettél-ittál, ami "rátett egy lapáttal" akkor sajnos lehet.
3/3 anonim válasza:
Függ az étkezéstől is. Van mikor nem figyelem mit eszek, fűszeres ételeket, csokit eszek, meg kávét iszok, aztán egész nap érzem, hogy ég a gyomrom, émelygek, plusz egész nap böfögök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!