Paleolit étrendet végzők! Milyen fajta "liszteket" használtok? Melyik "liszt" megfelelő a paleolit étrendben?
Némi indoklás, magyarázat is jöhetne!
Köszönöm!
#4: Attól, hogy Neked valamilyen egészségügyi problémád van, és nem ehetsz meg mindent amit a modern ember (Homo Sapiens Sapiens) felnőtt egyedeinek 90+ százaléka megehet, még nem jelenti azt, hogy egy kamudiéta szerint kellene élned. Van, aki pont a paleótól van rosszul...
Ahogy a #3-ban kifejtettem, őseink az egész Földet benépesítették, és ették azt, amit ott találtak, nem válogattak. Történt azóta egypár mutáció, némelyik előnyös, némelyik kifejezetten hátrányosnak bizonyult. De ez jóformán attól függött, milyen lehetőségei voltak az egyénnek. A középkorban a lisztérzékeny gyerekek Európában meghaltak, Ázsiában és Afrikában felnőttek és szaporodni tudtak. A laktózérzékenység, tejallergia azért ritka nálunk magyaroknál, mert nomád nép leszármazottai vagyunk. Ilyen egyszerű.
annyira nem vágom mi az a paleolit étrend, de a hasthag-ek között gluténmentes, meg cöliákiát látok, tehát ebből fogok ítelni most mi lehet ez. liszből nagyon sok jó van ami nem finomliszt. én lisztkeverékeket használok, pl. miklós' universal mix.
sajnálom, ha ilyet nem lehet enni paleolit étrendben.:(
#7. Köszönöm szépen a jóindulatú és segítőkész hozzászólást!
Nem ismerem azt a keveréket, utána fogok nézni. Ha nem szabad nekem, akkor is, legalább tudni fogok erről. Szép estét Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!