Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Az édesítoszer okozhat elhizás...

Az édesítoszer okozhat elhizást? Pl ami a MAX os kolaban van?

Figyelt kérdés
Amikor cukros kolat ittam akkor nem voltam dagi, az utobbi evekben valtottam MAX osra es megfigyelheto az elhizas. Mozgok ugyanugy. Etkezesben sincs sok valtozas. A cukor lett lecserelve edesitore, illetve hat csak sutikben, italokban.
szept. 3. 13:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
34%

10 év alatt csökken az energiaigény, lassul az anyagcsere. Simán megpocakosodhattál. A hormonok se úgy vannak már, 37 vagy, már nem 27. Átérzem, én 35 vagyok 🥲

Mozogj többet és egyél egészségesebben. Nem kellenek neked már azok az üdítők, ha cukros, ha nem.

szept. 3. 14:27
 12/17 anonim ***** válasza:
71%

"lassul az anyagcsere"

A vizsgálati anagok szerint egy 70 éves alapanyagcsere-szintje maximum 80-90 kalóriával különbözik egy 20 éves BMR-jétől. A kérdező egy 37 éves fiatal, úgyhogy a nem létező anyagcserelassulással riogatni szakmailag értelmezhetetlen.

Több év távlatában könnyű 10 kilót felszedni, ha az ember semmit nem tud a táplálkozásról, és nem figyel a kalóriabevitelre.

szept. 3. 14:41
 13/17 anonim ***** válasza:
48%

Van olyan édesítőszer, ami rontja a cukor toleranciát, kimutatták többről is.

Meg ahogy írták, ez amolyan átverés: hú lecseréltem a cukrot helyettesítőre, kicsit lazulhatok.

Hát nem.

szept. 3. 16:34
 14/17 anonim ***** válasza:

11.

Hülyeség. Kevesebbet mozog. Én sem híztam meg 50 évesen se, érdekes. Mondjuk nem értem hogyan nem lehet már 3-4 kilót is észrevenni és aztán akkor csökkenteni a kaját vagy többet mozogni. Nem 10-20 kiló után kéne meglepődni, mikor már 2 sorcsere is volt a ruhásszekrényben.

szept. 3. 18:28
 15/17 A kérdező kommentje:
Oszinte leszek,egesz eletemben a kb 2 meteremmel mindig kb 55 kilo voltam. Majd elkezdtem dolgozni ejszakasba, jottek a monsterek meg a kola. Monstereket mar elhagytam regen. De a kola megmaradt. Az elejen meg orultem,hogy na vegre van egy kis pluszzom, nem ugy nezek ki mint akit elfuj a szel. De mostanra mar inkabb teher. Szinte megallithatatlannak latom a folyamatot. MOzgas. Heti 2x jarok kondiba 1 orat kb aktivan,nem telefon nyomkodassal. Illetve sokat setalok, megvan a heti 25-30 kilometer.
szept. 4. 11:16
 16/17 anonim ***** válasza:
Vegyél vissza a kalóriabevitelből, és megoldódik a problémád.
szept. 4. 11:37
 17/17 anonim ***** válasza:
A mentes kólában közel 0 kalória van, attól biztos nem híztál el.
szept. 8. 02:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!