Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Valami megoldás hogy többet...

Valami megoldás hogy többet egyek?

Figyelt kérdés

Problémám van az evéssel

Nem eszek eleget de egyszerűen nem is kívánom az ételt

Valamelyik nap is 1 körtén meg 1 hotdogon el voltam

És egyáltalán semmi éhség éreztem nem volt

Valami vitamin létezik vagy étvágy csináló erre?

Hülyén hangzik de van hogy elfelejtek enni

Valakinek bevált valami?

aug. 27. 08:53
 1/5 anonim ***** válasza:
46%
Ne felejts el enni. Egyél normálisan, mint egy felnőtt.
aug. 27. 09:16
 2/5 anonim ***** válasza:
43%

Fizikai aktivitás, rendszeresen.

Figyeld mit iszol. Feltételezem, hogy emellé becsúszik 2-3 tejes kávé, egy gyümölcslé, kóla, energia ital. Megiszod a kalóriákat, és a koffein meg a cukor ad energiát, de táplálék nem jut be.

Egyél reggelit. Akkor se, ha bem szereted. Nem kell sokat, de legyen fehérjedús, és rendszeres.

Vásárolj sokféle étkezésre. Legyen otthon reggelis kaja, akár előre csomagolt, de valami, amit fel tudsz kapni.

Ha nem jut eszedbe, kösd más viselkedésekhez. Pl fél órával korább kelsz, ágyban megiszod a protein shaket vagy egy turmixot és közben megnézed mit dobott a tiktok/insta/Facebook/stb

Tanulj meg főzni, sütni és főzz minden nap. Unalmas kaját nyilván nem akarsz enni, de ha ez egy hobbi, az érdekessé teszi.

Használj érdekes ízeket, friss alapanyagokat, kísérletezz. Kóstolj meg mindeféle kultúrális specialitást, tarts spanyol napot, karibi napot, japán napot, francia napot, vietnámi napot.

aug. 27. 09:53
 3/5 A kérdező kommentje:

1# Huuuu hát erre miért nem gondoltam 🙄 sajnos nagyon elfoglalt ember vagyok.

2# köszönöm szépen! Meg van akkor a probléma mert kávé és energia itat azt szoktam inni

Köszi ötletet!

aug. 27. 09:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Tegyél ébresztőt és egyél 4 óránként
aug. 27. 09:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Jó, akkor a reggeli kávéba mehet a protein por, van pl csokis, vaníliás, karamellás íz, megcsinálod a shaket, és rá az eszpresszót
aug. 27. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!