Előfordulhat hogy rászoktam az emésztő enzimre?
Figyelt kérdés
Múltkorában volt egy borzasztó problémám hogy egyszer diéta után úgy bezabáltam, hogy megállt az emésztesem kb. Borzasztóan fájt, és napokig kinlódtam táppénzre kellett mennem, és mentálisan nagyon megviselt. Azóta szinte mindennap veszek be mezym fortet, és ha nem veszek be akkor olyan teltségérzetem van és szorongásom amiatt hogy újra át kell ezt élnem. Lényeg a lényeg rá lehet az enzimre szokni, ha igen akkor hogy kell vele leállni?júl. 27. 00:35
1/1 Ypszilon1980 válasza:
Úgy, hogy abbahagyod. Nem tudom erre rá lehet-e szokni, pszichikailag biztos, de állandó jelleggel nem tesz jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!