Szerinted miért gondolják akarat gyengének a kövér embereket miközben más negatív szokásokkal rendelkezket nem feltétlenül (vagy legalábbis én nem találkozom vele pl: cigizés de ez csak egy példa)?
Te, én azt tapasztalom, hogy bármit csinálsz, valaki meg fogja kommentálni, miért csinálod úgy, általában azok, akiknek szintén van hasonló problémájuk. Szinte mindenkinek van valami és azzal próbálnak magukon segíteni tudat alatt, hogy leszólnak másokat. Empátia lassan nem létező fogalom. Szerintem az elhízás, a cigi és alkoholfüggőség is ugyanaz a kategória, egy régi trauma, betegség, mentális megborulás okozza mélyen az esetek többségét.
Én pl pont az ellenkezője vagyok a te esetednek, olyan vékony vagyok, hogy török ketté és mindent megtennék, hogy kicsit nőiesebbnek nézzek ki, hiába eszem, hiába gyúrok, genetika, nem megy. Ne tudd meg, milyen megjegyzéseket kapok főleg husi emberektől, kezdve a "neked könnyű"-től az "egyél valamit, mindjárt elfúj a szél"-ig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!