Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Amikor elkezdtem fogyokurazni...

Amikor elkezdtem fogyokurazni megorultem az ehsegtol, most meg mar nem is erzek szinte ehseget, es nem tudok enni. Ez miert van es mit tegyek? 24L

Figyelt kérdés

Tesztakat, hizlalo eteleket, nagyon sok kenyeret ettem, magaban is. Imadom a kenyeret, este is magaban ettem annyira szeretem. Aztan kicsit hiztam is es elkezdtem fogyozni az elso par napban szo szerint megorultem az ehsegtol es attol a tudattol hogy nem ehetek kenyeret.

Aztan kb 1 het utan konnyebb lett..fogytam is de az a helyzet hogy most meg nem tudom mar enni.

Nem erzek ehseget, es ha eroszakkal enni akarok pl egy szendvicset hanyingerem lesz utana, meg nincs kedvem megenni, nem esik jol pedig mar nem akarok tovabb fogyni megis fogyok..amugy nehezebb napokon napi 1x ettem a fogyokura alatt de akkor barmit.

Miert van? Mit tegyek?

júl. 9. 14:36
 1/9 A kérdező kommentje:
En arra gondolok osszeszukult a gyomrom es azert vannak ezek a dolgok.
júl. 9. 14:37
 2/9 A kérdező kommentje:
Meg ha megeszek eroszakkal egy tanyer etelt mennem kell utana a wc-re nem marad a gyomromban..
júl. 9. 14:39
 3/9 anonim ***** válasza:
71%

Nem kötözködni vagy okoskodni akarok, de sztem ez a létező legrosszabb módja a fogyókúrának. Tényleg bekavartál a testednek, szóval most még ha fel is hagysz ezzel az evési rendellenességgel, akkor is megszívod, mert mint írod, már átállt a gyomrod/emésztésed arra, hogy minimális mennyiségeket eszel.

Szépen lassan szoktasd vissza magad az evésre, de készülj fel, hogy hízni fogsz, mert most a szervezeted egy ideig mindent el fog raktározni.

Egyél sok rostos kaját, az zöldségeket, gyümölcsöket. Ezekből nem kell keveset enned; ha megeszel egy nagy tál finomabb fajta salátát + csirkemellet, az jobban táplál mint egy kis szendvics. Én amikor fogyókúráztam, ilyenekkel tömtem a fejem, de mégis fogytam.

Ha viszont nem oldódik meg az étvágytalanságod, akkor irány a doki.

júl. 9. 14:48
 4/9 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem közrejátszik ebben az időjárás is. Én legalábbis, amint beköszönt az ősz, mindig hízok, mert sokkal jobban kívánok mindent.
júl. 9. 14:49
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert itt a hőség , nem arra van szükség amit beeröltetsz megszokasból , sok friss nyer termés viz .
júl. 9. 14:50
 6/9 A kérdező kommentje:

3. Nem fogok hizni mindig igy szoktam fogyni par kilot es sosem azert hizok egy kicsit mert ohh nem ettem aztan hirtelen megint. Nagyon sok kenyeret eszek mindig keveset mozgok, ezert hizok neha par kilot. Mindenki ugy fogy ahogy ahohy tud.

Hiaba mondod hogy hizni fogok, nem fogok. 100x voltam mar igy, ez nekem segit abban is hogy ne legyen utana farkasetvagyam es nincs is..csak eddig amikor ezt csinaltam normal etvagyam volt most meg semmi de lehet tenyleg a meleg miatt is van ez.

júl. 9. 14:58
 7/9 anonim ***** válasza:
73%
Miért kérdezed, hogy mit tegyél, ha kijelented, hogy te mindig így szoktad és senkinek nincs igaza? Majd amikor múlik az idő és változik az anyagcseréd, akkor nem lesz ilyen nagy arcod és nem leszel ennyire meggyőződve arról, hogy te mindig ezzel a módszerrel kordában tudod tartani a tested.
júl. 9. 15:18
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert a szénhidrát belengeti a vércukrod, ami éhséget okoz, így még jobban kívánod az ételt. Most, hogy nem eszel annyi szénhidrátot, kevésbé leng a cukrod, nem vagy annyira éhes.
júl. 9. 15:40
 9/9 anonim ***** válasza:
61%

így nehéz tanácsot adni ha szinte semmi sem megfelelő.

De én pl. van, hogy hetekig nem kívánom a kenyeret meg felvágottat meg hasonlókat sem kifordult a számból mert mindig az volt kb. a vacsora.

Egyél inkább valami kekszet vagy puffasztott rizst, lényeg, hogy valamit mindig egyél.

Azt edd amit kívánsz.

júl. 9. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!