Létezik olyan "gyógyszer" amitől jobb étvágyam lenne?
Figyelt kérdés
Sajnos elég rossz az étvágyam, előfordul hogy elég egy nap 1-2x ennem és eszembe sem jut. Mellette viszont elég magas is vagyok (187cm) és alig 60kg (férfi). Az orvos csak multivitamint illetve svédcseppet ajánlott, viszont ezek nem igazán segítettek.jún. 24. 12:21
1/3 anonim válasza:
Legyen egy napirended, hogy mikor eszel. Tartsd be és egyél minden nap rendszeresen, akkor is, ha nem érzel éhséget. Hamar hozzá lehet szokni a több ételhez és akkor jobban lesz étvágyad is.
2/3 anonim válasza:
Leülsz és eszel naponta x alkalommal y kalóriát.
Nem kell hogy étvágyad legyen, normális, hogy nincsen, mert rettentő sovány vagy, egyszerűen fogod magad és eszel.
Én 167 cm vagyok, és 42-43 kilósan semmi étvágyam nem volt. Ettem, mert meghaltam volna, ha nem eszek, méghozzá rendszeresen 3-4 óránként, 2800-3000-3300 kalóriákat minden nap.
Így félév alatt feljött kb tíz kiló, amivel még mindig alig érem el a normális súlyhatárom alját.
3/3 anonim válasza:
Peritol, receptre. Gyerekkoromban folyton azt kaptam, mert nem nagyon akartam enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!